Depunere Gets Bet – Ghid pentru depuneri și retrageri 2023!

depunere gets bet

Retragere Gets Bet – Metode de plată

Pentru început, ai nevoie de un cont la Gets Bet Online. Dacă nu ai încă un cont la acest operator, îți poți crea unul în doar câteva minute urmând pașii pentru înregistrare Gets Bet din articolul nostru. Agenția pune la dispoziția jucătorilor modalități diverse de plată prin care pot efectua depuneri și retrageri Gets Bet în siguranță. Iată care sunt acestea:

Card bancar (VISA / Mastercard)

Cash în agenții

OKTO.CASH

Paysafecard

Revolut

Abon

Aircash

ApplePay

Gets bet este una dintre agențiile care oferă o mulțime de metode de plată diverse, care să satisfacă preferințele oricărui jucător. Fie că dorești să efectuezi o depunere sau o retragere Gets Bet, ai opțiuni diverse prin care poți face acest lucru. Toți operatorii sunt licențiați, siguri și de încredere, așadar te poți bucura de tranzacții fără probleme! Chiar dacă portofelele electronice Skrill și Neteller lipsesc din listă, lipsa acestora este compensată cu alte alternative potrivite.

Timp de procesare și comisioane

Tranzacțiile se procesează de obicei instant, însă se percepe un comision de 2% impus de către stat pentru orice retragere Gets Bet sau retragere pe care o efectuezi. Comisionul se sustrage automat din suma pe care o tranzacționezi, deci nu trebuie să îți faci griji despre acest lucru. Iată toate informațiile de care ai nevoie:

Metode de platăComisionTimp de procesareDepunere minimăDepunere în agenții2%Instant10 LeiCarduri Visa / Mastercard2%Instant20 LeiApplePay2%Instant20 LeiPaysafecard2%Instant20 LeiAbon2%Instant25 LeiOktoCash2%Instant10 LeiAircash2%Instant20 Lei

Tranzacțiile se procesează de obicei automat. Dacă dorești să efectuezi o retragere Gets Bet, asigură-te că este prin aceeași metodă prin care ai realizat și depunerea. De asemenea, în cazul în care vrei să activezi un bonus Gets Bet, citește cu atenție termenii și condițiile promoției pentru a vedea ce metode de plată se încadrează.

Contact

În cazul în care întâmpini dificultăți în retrageri Gets Bet, poți apela cu încredere la echipa de suport și nu ezita să iei legătura cu un operator. Fiind o platformă respectabilă și cu vechime destul de mare în industrie, agenția oferă mai multe metode de contact în funcție de nevoia ta:

Pentru informații sau solicitări cu privire la agențiile Gets Bet: agenții@getsbet.ro

Dacă ai un spațiu și îți dorești să îl transformi în agenție Gets Bet: parteneri@getsbet.ro

Pentru informații sau solicitări privind platforma de joc online: suport@getsbet.ro

Pentru informații cu privire la agenții: 031 005 300

Dacă vrei să devii partener: 0734 000 134

Pentru informații privind platforma online: 0310 051 677

În funcție de problema întâmpinată, poți lua legătura cu un operator zilnic în intervalul 10:00 – 22:00. Dacă ai întrebări legate de depuneri sau retragere Gets Bet, poți consulta și secțiunea de „Întrebări frecvente” pentru a vedea cele mai întâlnite întrebări puse de utilizatori. De obicei, ele acoperă subiecte des întâlnite, așadar asigură-te că verifici și acolo. În cazul în care nu ai găsit răspuns la problema ta, apelează cu încredere la metodele de contact Gets Bet și un operator se va ocupa de solicitarea ta.

Author: George Coleman